Nieuws

 • 28 mrt. 2024

  Kanaal Z op bezoek bij Hesters.

  Als u belegt bij Hesters, dan kunt u rekenen op een uiterst kwalitatieve service en communicatie.
  Lees meer
 • 30 jan. 2024

  Hebt u als ondernemer een verzekering Bestuurdersaansprakelijkheid nodig? Absoluut!

  Als bestuurder of manager van een onderneming neemt u tal van belangrijke beslissingen. Soms kunnen die tot discussies en zelfs juridische procedures leiden omdat bepaalde partijen, zoals een aandeelhouder, bank of leverancier, van mening zijn dat hen schade berokkend wordt. In bepaalde gevallen loopt u het risico dat die schade zelfs verhaald wordt op uw privévermogen. Om uw belangen optimaal te verdedigen en uw privévermogen te vrijwaren, is een verzekering Bestuurdersaansprakelijkheid essentieel.
  Lees meer
 • 09 jan. 2024

  Waarom een cyberverzekering voor elk bedrijf een must is

  Phishing, een datalek, ransomware waarmee uw bedrijf afgeperst wordt … Cybercriminaliteit neemt wereldwijd explosief toe, en dat in tal van vormen. Niet enkel grote multinationals zijn het slachtoffer. Ook middelgrote bedrijven en zelfs kleinere kmo’s worden getroffen. De schade loopt pijlsnel op. Het is dan ook zaak om zo’n crisissituatie maximaal te vermijden door een uitgekiende beveiliging van uw IT-omgeving. En als u toch getroffen wordt, komt het erop aan om de problemen optimaal te managen en de schade te beperken. Hoe? Door een kwalitatieve cyberverzekering te onderschrijven, onmisbaar voor elk bedrijf.
  Lees meer
 • 18 dec. 2023

  Alles wat u moet weten over de verzekeringen 10-jarige aansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid voor bouwbedrijven

  Heel wat bedrijven in de bouwsector zijn wettelijk verplicht om hun 10-jarige aansprakelijkheid en/of hun beroepsaansprakelijkheid te verzekeren. Het gaat daarbij niet enkel over aannemers en architecten, maar bijvoorbeeld ook over elektriciens, loodgieters, landmeters en veiligheidscoördinatoren. Wat moet u hierover als ondernemer in de bouwsector zeker weten?
  Lees meer
 • 07 dec. 2023

  U hebt nog drie weken om een mooi belastingvoordeel te bekomen

  Binnen om en bij drie weken is het alweer Nieuwjaar. Tijd voor een gezellig feestje met familie en vrienden, goede voornemens … maar ook een wake-up call om nog snel uw aanvullende pensioenplannen te optimaliseren. Want die leveren u een zeer mooi fiscaal voordeel op. Laat dit niet liggen! Want het voordeel dat u dit jaar misloopt, kunt u volgend jaar niet inhalen. Snel actie ondernemen is dus de boodschap!
  Lees meer
 • 20 okt. 2023

  Schenken aan uw dierbaren en toch de controle behouden: hoe pakt u dat aan?

  U wil graag uw (klein)kinderen een duwtje in de rug geven, en een deel van uw vermogen aan hen overdragen via een schenking. Tegelijkertijd wenst u toch een zekere mate van controle of bepaalde inkomsten te behouden. Dat kan! Ontdek hier enkele oplossingen.
  Lees meer
 • 31 mei 2023

  Beleggen zoals u dat wil… 10 manieren waarop we het met Hesters anders aanpakken dan de anderen

  U wil uw spaargeld zien renderen. Niet evident in het huidige, volatiele beursklimaat.
  Lees meer
 • 28 apr. 2023

  Waarom is Branche 6 interessant om te beleggen via uw vennootschap?

  Met uw vennootschap beleggen, kan op verschillende manieren. Tak 6 of Branche 6, een Luxemburgse oplossing, is alleszins één van de interessantste pistes voor beleggingen via een vennootschap. Welke voordelen tak 6 u en uw vennootschap precies biedt, leest u hier.
  Lees meer
 • 15 nov. 2022

  Moet ik mijn verzekeraar melden als ik zonnepanelen plaats?

  Een eenvoudige regel stelt dat ‘alles wat de waarde van jouw woning doet wijzigen’ best opgenomen wordt in jouw brandverzekering. Dit komt je als verzekeringnemer alleen maar ten goede, waardoor bij ongeval of schade een juiste inschatting qua vergoeding kan gemaakt worden.
  Lees meer
 • 06 okt. 2022

  De 5 belangrijkste verzekeringen voor ondernemers

  Ongeacht de grootte van uw bedrijf en verscheidenheid aan activiteiten in de sector, is een verzekering voor ondernemers uiterst belangrijk. Waarom? Het kan starters een goede basis aan zekerheid geven wanneer ze voor het eerst hun deuren openen. Maar het is ook belangrijk voor ervaren ondernemers en bedrijfseigenaren, want afhankelijk van uw bedrijf en uw soorten verzekeringen kunnen de beleidsbehoeften van je bedrijf in de loop der tijd sterk evolueren.
  Lees meer
 • 06 okt. 2022

  Autoverzekering: Wat dekt een kleine of grote omnium?

  Een omniumverzekering slaat steeds terug op het verzekeren van uw voertuig. Meestal spreekt men van een omniumverzekering bij de aankoop van een nieuwe auto. Maar steeds meer tweedehandswagens (of premium selecties) zijn zo goed als nieuwe wagens en biedt men ook de omniumverzekering aan. Maar wat is of dekt een omniumverzekering? Om een duidelijk antwoord te krijgen is het belangrijk om de omniumformules even op een rij te zetten. Men spreekt van 2 groepen: de volledige omnium en de kleine omnium.
  Lees meer
 • 06 okt. 2022

  Beleggen voor beginners

  Beginnen met beleggen doe je niet zomaar. Beleggen draait om veel meer dan alleen maar een kapitaal investeren om een zo groot mogelijk uitkomst aan vermogen te verkrijgen. Beleggen is een ware uitdaging in een complexe markt, die complexe inzichten en risicoanalyses vergt van de belegger. Als je wil beginnen met beleggen, raden wij je aan om je eerst grondig te informeren bij experten in het vakgebied. Het is dus heel belangrijk om de markt te begrijpen, maar bovendien ook om je af te vragen waarom je wil beleggen.
  Lees meer
 • 27 jan. 2022

  Live your life and build your pension!

  Hoe kan ik mijn levensstandaard behouden, ook ná mijn pensioen?
  Lees meer
live, grow, secure