Onze sterktes

Hesters verzekert u van een financiƫle gemoedsrust voor u, uw zelfstandige activiteit of uw bedrijf
Hesters houdt van een persoonlijke aanpak en dat merkt u meteen van zodra u ons kantoor binnenkomt: een huiselijke sfeer waar u zich meteen welkom voelt. Dit trekken we ook door in onze aanpak. Professioneel advies in een huiselijk kader, daar staan we voor!

VERTROUWEN

Uw dossier wordt discreet behandeld

Al meer dan 30 jaar behandelen wij ons cliƫnteel met het grootste respect en discretie. Wij werken samen met allerhande vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen en kunnen dus een plan op maat uitwerken voor u of uw zelfstandige activiteit.

Ik wens een persoonlijk gesprek

PERSOONLIJKE AANPAK

U komt bij ons altijd op de eerste plaats

Wij investeren in een persoonlijke vertrouwensrelatie met onze klanten voor de lange termijn. We bekijken samen met u de noden en wensen van uw gezin/bedrijf en reiken u hiervoor oplossingen aan.

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Keuze uit meerdere maatschappijen om u op maat te bedienen

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar hebben wij keuze uit verschillende verzekeringsmaatschappijen, zodat we u verzekeringen op maat kunnen bezorgen.

BEREIKBAARHEID

Steeds tot uw dienst en vlot bereikbaar

Ons kantoor is 24/7 bereikbaar. Bij een noodgeval kan u buiten de kantooruren terecht op het telefoonnummer 09 33 77 600. Op geografisch vlak is ons kantoor gunstig gelegen en vlot bereikbaar via R4 en E34, met voldoende parkeermogelijkheid.

Synergie

Een totaalservice voor onze klanten
Door onze expertise in verzekeren, beleggen en vastgoed kunnen wij u een totaalservice aanbieden.

Opvolging

Opvolging
Onze Personal Advisors volgen uw dossier proactief op en helpen u om uw verzekeringsportefeuille steeds up-to-date te houden.