enjoy the moment
and feel secure

Hesters Verzekeringen

Hesters verzekert een financiële gemoedsrust... voor uzelf, uw gezin, uw zelfstandige activiteit of uw onderneming.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met raad en daad bijstaan in het samenstellen van uw verzekeringsportefeuille. Heeft u zelf bepaalde noden of wensen, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bekijken we samen met u de beste opties en zorgen voor een snelle oplossing bij schade.

nieuws

 • 22 nov. 2022

  Maandinfo oktober 2022

  BELEGGEN

  lees meer
 • 15 nov. 2022

  Moet ik mijn verzekeraar melden als ik zonnepanelen plaats?

  Een eenvoudige regel stelt dat ‘alles wat de waarde van je woning doet wijzigen’ best opgenomen wordt in je brandverzekering. Dit kom je als verzekeringnemer alleen maar ten goede, waardoor bij ongeval of schade een juiste inschatting qua vergoeding kan gemaakt worden.

  lees meer
 • 26 okt. 2022

  Maandinfo september 2022

  BELEGGEN

  lees meer
Alle nieuwsberichten

onze sterktes

 • 1

  Vertrouwen

  Al meer dan 30 jaar behandelen wij ons cliënteel met het grootste respect en discretie. Wij werken samen met allerhande vooraanstaande maatschappijen en kunnen dus een plan op maat uitwerken.

 • 2

  Persoonlijke aanpak

  Wij investeren in een persoonlijke vertrouwensrelatie met onze klanten voor de lange termijn. We bekijken samen met u de noden en wensen van uw gezin/bedrijf en reiken u hiervoor oplossingen aan.

 • 3

  Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

  Wij kiezen voor actief beheer. Onze Personal Advisors beheren uw dossier proactief en doen u optimalisatievoorstellen zodanig dat uw verzekeringsportefeuille steeds up-to-date blijft. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar hebben wij de keuze uit meerdere maatschappijen om u op maat te bedienen.

 • 4

  Bereikbaarheid

  Ons kantoor is 24/7 bereikbaar. Bij een noodgeval kan u buiten de kantooruren terecht op het welgekende telefoonnummer 09 33 77 600. Op geografisch vlak is ons kantoor gunstig gelegen en vlot bereikbaar via R4 en E34 met voldoende parkeermogelijkheid.

 • 5

  Synergie

  Door onze expertise in verzekeren, beleggen en vastgoed kunnen wij onze klanten een totaalservice aanbieden.

Wenst u een afspraak te maken?

Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.
Neem contact op