enjoy the moment
and feel secure

Hesters Verzekeringen

Hesters verzekert een financiële gemoedsrust... voor uzelf, uw gezin, uw zelfstandige activiteit of uw onderneming.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met raad en daad bijstaan in het samenstellen van uw verzekeringsportefeuille. Heeft u zelf bepaalde noden of wensen, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bespreken we samen met u de beste opties en zorgen voor een snelle oplossing bij schade.

nieuws

 • 07 dec. 2023

  U hebt nog drie weken om een mooi belastingvoordeel te bekomen

  Binnen om en bij drie weken is het alweer Nieuwjaar. Tijd voor een gezellig feestje met familie en vrienden, goede voornemens … maar ook een wake-up call om nog snel uw aanvullende pensioenplannen te optimaliseren. Want die leveren u een zeer mooi fiscaal voordeel op. Laat dit niet liggen! Want het voordeel dat u dit jaar misloopt, kunt u volgend jaar niet inhalen. Snel actie ondernemen is dus de boodschap!

  Lees meer
 • 26 okt. 2023

  Schenken aan uw dierbaren en toch de controle behouden: hoe pakt u dat aan?

  U wil graag uw (klein)kinderen een duwtje in de rug geven, en een deel van uw vermogen aan hen overdragen via een schenking. Tegelijkertijd wenst u toch een zekere mate van controle of bepaalde inkomsten te behouden. Dat kan! Ontdek hier enkele oplossingen.

  Lees meer
 • 31 mei 2023

  Beleggen zoals u dat wil… 10 manieren waarop we het met Hesters anders aanpakken dan de anderen

  U wil uw spaargeld zien renderen. Niet evident in het huidige, volatiele beursklimaat.

  Lees meer
Alle nieuwsberichten

Onze sterktes

 • 1

  Vertrouwen

  Al meer dan 30 jaar behandelen wij ons cliënteel met het grootste respect en discretie. Wij werken samen met allerhande vooraanstaande maatschappijen en kunnen dus voor u een plan op maat uitwerken.

 • 2

  Persoonlijke aanpak

  Wij investeren in een persoonlijke vertrouwensrelatie met onze klanten voor de lange termijn. We bekijken samen met u de noden en wensen van uw gezin/bedrijf en reiken u hiervoor oplossingen aan.

 • 3

  Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar hebben wij keuze uit verschillende verzekeringsmaatschappijen, zodat we u een verzekering op maat kunnen bezorgen.

 • 4

  Bereikbaarheid

  Ons kantoor is 24/7 bereikbaar. Bij een noodgeval kan u buiten de kantooruren terecht op het telefoonnummer 09 33 77 600. Op geografisch vlak is ons kantoor gunstig gelegen en vlot bereikbaar via R4 en E34, met voldoende parkeermogelijkheid.

 • 5

  Synergie

  Door onze expertise in verzekeren, beleggen en vastgoed kunnen wij u een totaalservice aanbieden.

 • 6

  Opvolging

  Onze Personal Advisors volgen uw dossier proactief op en helpen u om uw verzekeringsportefeuille steeds up-to-date te houden.

Wenst u een afspraak te maken?

Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.
Neem contact op