enjoy the moment
and feel secure

Hesters Verzekeringen

Hesters verzekert een financiële gemoedsrust... voor uzelf, uw gezin, uw zelfstandige activiteit of uw onderneming.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met raad en daad bijstaan in het samenstellen van uw verzekeringsportefeuille. Heeft u zelf bepaalde noden of wensen, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bespreken we samen met u de beste opties en zorgen voor een snelle oplossing bij schade.

nieuws

 • 16 mrt. 2023

  Maandinfo februari

  BELEGGEN

  Lees meer
 • 15 nov. 2022

  Moet ik mijn verzekeraar melden als ik zonnepanelen plaats?

  Een eenvoudige regel stelt dat ‘alles wat de waarde van jouw woning doet wijzigen’ best opgenomen wordt in jouw brandverzekering. Dit komt je als verzekeringnemer alleen maar ten goede, waardoor bij ongeval of schade een juiste inschatting qua vergoeding kan gemaakt worden.

  Lees meer
 • 06 okt. 2022

  De 5 belangrijkste verzekeringen voor ondernemers

  Ongeacht de grootte van uw bedrijf en verscheidenheid aan activiteiten in de sector, is een verzekering voor ondernemers uiterst belangrijk. Waarom? Het kan starters een goede basis aan zekerheid geven wanneer ze voor het eerst hun deuren openen. Maar het is ook belangrijk voor ervaren ondernemers en bedrijfseigenaren, want afhankelijk van uw bedrijf en uw soorten verzekeringen kunnen de beleidsbehoeften van je bedrijf in de loop der tijd sterk evolueren.

  Lees meer
Alle nieuwsberichten

Onze sterktes

 • 1

  Vertrouwen

  Al meer dan 30 jaar behandelen wij ons cliënteel met het grootste respect en discretie. Wij werken samen met allerhande vooraanstaande maatschappijen en kunnen dus voor u een plan op maat uitwerken.

 • 2

  Persoonlijke aanpak

  Wij investeren in een persoonlijke vertrouwensrelatie met onze klanten voor de lange termijn. We bekijken samen met u de noden en wensen van uw gezin/bedrijf en reiken u hiervoor oplossingen aan.

 • 3

  Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar hebben wij keuze uit verschillende verzekeringsmaatschappijen, zodat we u een verzekering op maat kunnen bezorgen.

 • 4

  Bereikbaarheid

  Ons kantoor is 24/7 bereikbaar. Bij een noodgeval kan u buiten de kantooruren terecht op het telefoonnummer 09 33 77 600. Op geografisch vlak is ons kantoor gunstig gelegen en vlot bereikbaar via R4 en E34, met voldoende parkeermogelijkheid.

 • 5

  Synergie

  Door onze expertise in verzekeren, beleggen en vastgoed kunnen wij u een totaalservice aanbieden.

 • 6

  Opvolging

  Onze Personal Advisors volgen uw dossier proactief op en helpen u om uw verzekeringsportefeuille steeds up-to-date te houden.

Wenst u een afspraak te maken?

Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.
Neem contact op