enjoy the moment
and feel secure

Hesters Verzekeringen

Hesters verzekert een financiële gemoedsrust... voor uzelf, uw gezin, uw zelfstandige activiteit of uw onderneming.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met raad en daad bijstaan in het samenstellen van uw verzekeringsportefeuille. Heeft u zelf bepaalde noden of wensen, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bespreken we samen met u de beste opties en zorgen voor een snelle oplossing bij schade.

nieuws

 • 28 mrt. 2024

  Kanaal Z op bezoek bij Hesters.

  Als u belegt bij Hesters, dan kunt u rekenen op een uiterst kwalitatieve service en communicatie.

  Lees meer
 • 30 jan. 2024

  Hebt u als ondernemer een verzekering Bestuurdersaansprakelijkheid nodig? Absoluut!

  Als bestuurder of manager van een onderneming neemt u tal van belangrijke beslissingen. Soms kunnen die tot discussies en zelfs juridische procedures leiden omdat bepaalde partijen, zoals een aandeelhouder, bank of leverancier, van mening zijn dat hen schade berokkend wordt. In bepaalde gevallen loopt u het risico dat die schade zelfs verhaald wordt op uw privévermogen. Om uw belangen optimaal te verdedigen en uw privévermogen te vrijwaren, is een verzekering Bestuurdersaansprakelijkheid essentieel.

  Lees meer
 • 09 jan. 2024

  Waarom een cyberverzekering voor elk bedrijf een must is

  Phishing, een datalek, ransomware waarmee uw bedrijf afgeperst wordt … Cybercriminaliteit neemt wereldwijd explosief toe, en dat in tal van vormen. Niet enkel grote multinationals zijn het slachtoffer. Ook middelgrote bedrijven en zelfs kleinere kmo’s worden getroffen. De schade loopt pijlsnel op. Het is dan ook zaak om zo’n crisissituatie maximaal te vermijden door een uitgekiende beveiliging van uw IT-omgeving. En als u toch getroffen wordt, komt het erop aan om de problemen optimaal te managen en de schade te beperken. Hoe? Door een kwalitatieve cyberverzekering te onderschrijven, onmisbaar voor elk bedrijf.

  Lees meer
Alle nieuwsberichten

Onze sterktes

 • 1

  Vertrouwen

  Al meer dan 30 jaar behandelen wij ons cliënteel met het grootste respect en discretie. Wij werken samen met allerhande vooraanstaande maatschappijen en kunnen dus voor u een plan op maat uitwerken.

 • 2

  Persoonlijke aanpak

  Wij investeren in een persoonlijke vertrouwensrelatie met onze klanten voor de lange termijn. We bekijken samen met u de noden en wensen van uw gezin/bedrijf en reiken u hiervoor oplossingen aan.

 • 3

  Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar hebben wij keuze uit verschillende verzekeringsmaatschappijen, zodat we u een verzekering op maat kunnen bezorgen.

 • 4

  Bereikbaarheid

  Ons kantoor is 24/7 bereikbaar. Bij een noodgeval kan u buiten de kantooruren terecht op het telefoonnummer 09 33 77 600. Op geografisch vlak is ons kantoor gunstig gelegen en vlot bereikbaar via R4 en E34, met voldoende parkeermogelijkheid.

 • 5

  Synergie

  Door onze expertise in verzekeren, beleggen en vastgoed kunnen wij u een totaalservice aanbieden.

 • 6

  Opvolging

  Onze Personal Advisors volgen uw dossier proactief op en helpen u om uw verzekeringsportefeuille steeds up-to-date te houden.

Wenst u een afspraak te maken?

Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.
Neem contact op