enjoy the moment
and feel secure

Hesters Verzekeringen

Hesters verzekert een financiële gemoedsrust... voor uzelf, uw gezin, uw zelfstandige activiteit of uw onderneming.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met raad en daad bijstaan in het samenstellen van uw verzekeringsportefeuille. Heeft u zelf bepaalde noden of wensen, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bespreken we samen met u de beste opties en zorgen voor een snelle oplossing bij schade.

nieuws

 • 07 mei 2024

  Maandinfo april

  BELEGGEN

  Lees meer
 • 23 apr. 2024

  Hoe verzekert u de continuïteit van uw bedrijf na een brand?

  Zeven tot acht bedrijven op tien die geconfronteerd worden met een zware brand, leggen binnen drie jaar de boeken neer. Nochtans valt een faillissement te vermijden en is een doorstart zeker mogelijk. Hoe kunt u de continuïteit van uw onderneming vrijwaren na een hevige brand?

  Lees meer
 • 22 mrt. 2024

  Is thuiswerk gedekt in uw arbeidsongevallenverzekering? En wat met stagiairs?

  Sinds de coronapandemie is thuiswerk meer dan ooit ingeburgerd in onze arbeidsmarkt. Maar zijn uw medewerkers ook verzekerd tegen arbeidsongevallen als ze van thuis uit werken? En hoe zit het met stagiairs?

  Lees meer
Alle nieuwsberichten

Onze sterktes

 • 1

  Vertrouwen

  Al meer dan 30 jaar behandelen wij ons cliënteel met het grootste respect en discretie. Wij werken samen met allerhande vooraanstaande maatschappijen en kunnen dus voor u een plan op maat uitwerken.

 • 2

  Persoonlijke aanpak

  Wij investeren in een persoonlijke vertrouwensrelatie met onze klanten voor de lange termijn. We bekijken samen met u de noden en wensen van uw gezin/bedrijf en reiken u hiervoor oplossingen aan.

 • 3

  Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar hebben wij keuze uit verschillende verzekeringsmaatschappijen, zodat we u een verzekering op maat kunnen bezorgen.

 • 4

  Bereikbaarheid

  Ons kantoor is 24/7 bereikbaar. Bij een noodgeval kan u buiten de kantooruren terecht op het telefoonnummer 09 33 77 600. Op geografisch vlak is ons kantoor gunstig gelegen en vlot bereikbaar via R4 en E34, met voldoende parkeermogelijkheid.

 • 5

  Synergie

  Door onze expertise in verzekeren, beleggen en vastgoed kunnen wij u een totaalservice aanbieden.

 • 6

  Opvolging

  Onze Personal Advisors volgen uw dossier proactief op en helpen u om uw verzekeringsportefeuille steeds up-to-date te houden.

Wenst u een afspraak te maken?

Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.
Neem contact op