Vrije beroepen

Tijd voor een check-up van uw praktijk?

Wij reiken oplossingen aan op maat, voor meer zekerheid en financiƫle armslag. Wij maken gefundeerde diagnoses met betrekking tot uw verzekeringen en helpen u ook met het optimaliseren van uw pensioenplannen.

Als vrije beroeper denkt u best wat vaker aan uzelf.

 • Aansprakelijkheid

  Wij werken voor u een plan op maat uit op basis van alle mogelijke vormen van aansprakelijkheid, gebaseerd op uw activiteit.
 • Arbeidsongevallen

  U bent wettelijke verplicht een arbeidsongevallenverzekering te voorzien van zodra u medewerkers tewerkstelt. Deze komt tussen bij ongevallen op de werkvloer, maar ook tijdens het woon-werkverkeer.
 • PATRIMONIUM / BEDRIJFSSCHADE

  Verzeker uw praktijk tegen brand, waterschade, storm, etc... dankzij ons kwalitatief aanbod. Wij staan ook stil bij de impact op uw dagelijkse werking en omzet naar aanleiding van dergelijk schadegeval (= bedrijfsschade). Tevens reiken wij oplossingen aan om uw elektronica optimaal te verzekeren.
 • VOERTUIGEN

  Denk aan uw mobiliteit en verzeker uw wagenpark optimaal. Naast de verplichte BA-verzekering staan wij ook stil bij uitbreidingen zoals: rechtsbijstand, omnium, bestuurdersverzekering en pechverhelping.
 • RECHTSBIJSTAND

  Bescherm uzelf tegen allerhande juridische geschillen die zich kunnen voordoen tijdens uw loopbaan. Dankzij onze voorstellen op maat kan u zich met een gerust hart focussen op de dagelijkse werking van uw praktijk, zonder uzelf zorgen te hoeven maken over de financiƫle gevolgen van een eventuele juridische procedure.
 • Build Your Pension

  Hier gaan we samen met u een plan op maat uitstippelen, waarbij we oog hebben voor alle fiscale maar ook niet-fiscale spaarplannen.

Heeft u een vraag over verzekeringen voor vrije beroepen?

Contacteer ons of maak een afspraak en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.
Contacteer ons