Particulieren

Complete bescherming van uw gezin. Samen sterk...

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar beschikken wij ook voor ons particulier cliƫnteel over belangrijke troeven. Wij zorgen niet alleen voor een complete bescherming van uw gezin, maar engageren ons evenzeer om u de juiste formules aan te bieden voor uw pensioen en gezondheid. Wij houden uw verzekeringsportefeuille up-to-date en nodigen u regelmatig uit om dit samen te bespreken.

 • autoverzekering

  Dankzij onze rol als onafhankelijk verzekeringsmakelaar kunnen wij voor u een marktconforme vergelijking opmaken, door tarief en voorwaarden aan te vragen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.
 • aansprakelijkheid

  Wij bieden u graag verschillende alternatieven aan voor het beschermen van uw gezin tegen eventuele aansprakelijkheden.
 • brandverzekering

  Uw woning of appartement is meestal een vrij grote investering en het is dus ook belangrijk om deze investering goed te beschermen.
 • fietsverzekering

  Zowel voor uw E-bike als voor uw Speed Spedelec kunnen wij u de nodige oplossingen aanreiken.
 • Hospitalisatie / Tandzorg

  Verzeker u tegen de onkosten die gepaard gaan bij een ziekenhuisopname. In vele gevallen zijn ook de ambulante kosten voor en na een ziekenhuisopname mee verzekerd. Met het oog op een complete dekking kan u bij ons ook terecht voor uw tandverzekering.
 • Rechtsbijstand

  Een gespecialiseerde polis rechtsbijstand is voor ons een must. Er zijn tevens formules beschikbaar waarbij de premie fiscaal aftrekbaar is.
 • Build Your Pension

  Hier gaan we samen met u een plan op maat uitstippelen, waarbij we oog hebben voor alle fiscale maar ook niet-fiscale spaarplannen.

Heeft u een vraag over verzekeringen voor particulieren?

Contacteer ons of maak een afspraak en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.
Contacteer ons