ONDERNEMERS

Complete bescherming van uw bedrijf in een maatpak.

Met onze conceptuele aanpak zorgen wij voor een complete bescherming van uw bedrijf en uzelf als ondernemer. Elk bedrijf is anders en verdient een oplossing op maat. De bescherming van uw bedrijf is voor ons een topprioriteit. Door onze marktanalyse brengen wij u de juiste polissen aan de juiste premie.

Als ondernemer denkt u best wat vaker aan uzelf.

 • Bestuurdersaansprakelijkheid

  Als bestuurder kan u persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor bestuurdersfouten die gemaakt worden tijdens de dagdagelijkse leiding van uw bedrijf. In vele gevallen volgt er een vordering en kan uw privévermogen aangesproken worden. Dankzij een polis bestuurdersaansprakelijkheid (ook wel D&O genoemd) kan u zich hiervoor indekken.
 • Overige aansprakelijkheid

  Wij werken voor u een plan op maat uit op basis van alle mogelijke vormen van aansprakelijkheid, afhankelijk van de sector waarin u actief bent. Zo kan u zich o.a. verzekeren voor bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, 10-jarige aansprakelijkheid, etc...
 • Cyber

  Cybercriminaliteit is alom tegenwoordig. Een cyberaanval kan een enorme impact hebben op de dagdagelijkse werking van uw bedrijf. Uw activiteit kan lam gelegd worden (met de nodige financiële gevolgen van dien) of er wordt gevoelige informatie ontvreemd met als doel losgeld te vragen.
 • Arbeidsongevallen

  U bent wettelijke verplicht een arbeidsongevallenverzekering te voorzien van zodra u medewerkers tewerkstelt. Deze komt tussen bij ongevallen op de werkvloer, maar ook tijdens het woon-werkverkeer.
 • Patrimonium / bedrijfsschade

  Verzeker uw bedrijfsgebouw en -goederen tegen brand, waterschade, storm, etc... dankzij ons kwalitatief aanbod. Wij staan ook stil bij de impact op uw dagelijkse werking en omzet naar aanleiding van dergelijk schadegeval (= bedrijfsschade). Tevens reiken wij oplossingen aan om uw elektronica en machines optimaal te verzekeren.
 • Voertuigen

  Denk aan de mobiliteit van uw bedrijf en verzeker uw wagenpark optimaal. Naast de verplichte BA-verzekering staan wij ook stil bij uitbreidingen zoals: rechtsbijstand, omnium, bestuurdersverzekering en pechverhelping.
 • Rechtsbijstand

  Bescherm uw bedrijf tegen allerhande juridische geschillen die zich kunnen voordoen in het bedrijfsleven. Dankzij onze voorstellen op maat kan u zich met een gerust hart focussen op de dagelijkse werking van uw bedrijf, zonder uzelf zorgen te hoeven maken over de financiële gevolgen van een eventuele juridische procedure.
 • Hospitalisatie / Tandzorg

  Overweegt u om uw medewerkers te belonen met een hospitalisatieverzekering en/of tandverzekering? We bekijken graag samen met u de mogelijkheden, afhankelijk van het aantal medewerkers die actief zijn binnen uw onderneming.
 • Groepsverzekering

  Beloon uw medewerkers en trek interessante profielen aan dankzij het aanbieden van een groepsverzekering voor uw medewerkers. Op die manier helpt u mee bouwen aan hun pensioenkapitaal en het is interessanter dan een loonsverhoging.
 • Build Your Pension

  Hier gaan we samen met de zelfstandige leidinggevenden (CEO, bestuurder, zaakvoerder, ...) een plan op maat uitstippelen, waarbij we oog hebben voor alle fiscale maar ook niet-fiscale spaarplannen.

Heeft u een vraag over verzekeringen voor ondernemers?

Contacteer ons of maak een afspraak en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.
Contacteer ons