01 mrt. 2024

Beleggen bij Hesters: 7 manieren waarop wij het verschil maken

Als u belegt bij Hesters, dan kunt u rekenen op een uiterst kwalitatieve service en communicatie. Lees hier hoe wij u als belegger begeleiden, en wat u precies mag verwachten.

1. Wij werken vanuit een open architectuur

Met andere woorden: u kunt via ons beleggen in fondsen die beheerd worden door echte experten. En we gaan daarbij voor de hoogste kwaliteit. We challengen in verschillende categorieën de beste fondsen wereldwijd. Fondsen moeten voldoen aan uiterst strenge kwaliteitsnormen inzake taille, liquiditeit, track record, beheer, duurzaamheid … Op die manier zijn we er zeker van dat u belegt in sterke fondsen.

2. Permanente opvolging

We volgen de financiële markten consequent en nauwgezet op. Bij opportuniteiten willen we snel kunnen reageren, maar ook als er bijgestuurd moet worden, verliezen we geen tijd.

3. We volgen onze eigen visie

We werken samen met tal van experten in de financiële wereld. Tegelijkertijd geloven we ook rotsvast in onze eigen visie. Zo laten we in onze obligatiefondsen wat ruimte voor defensieve aandelen, omdat we ervan overtuigd zijn dat die een meerwaarde bieden. Ook mikken we vooral op waardeaandelen, omdat we denken dat die op langere termijn de beste garanties geven op een mooi rendement. Bitcoins zeggen ons niks.

4. U belegt bij ons in clean shares

Dat zijn institutionele varianten van fondsen met een veel lagere kostenstructuur. U betaalt dan ook zo min mogelijk kosten als u via Hesters belegt, waardoor uw rendementspotentieel stijgt.

5. We maken tijd voor u

Als u via ons wil beleggen, dan nemen we uitgebreid de tijd om u te leren kennen. We willen er immers zeker van zijn dat de belegging die we u voorstellen perfect op uw maat ontwikkeld is.

6. U krijgt continu duidelijke info van ons

Eenmaal uw belegging loopt, krijgt u maandelijks van ons transparante info. We volgen de evolutie van uw belegging op en zitten we op regelmatige tijdstippen samen om die evolutie te bespreken. Hebt u vragen? Dan kunt u heel makkelijk bij ons terecht.

7. Wij kijken samen met u naar de toekomst

Hebt u via ons aanvullende pensioenplannen afgesloten? Denk bijvoorbeeld aan een individuele pensioentoezegging (IPT), VAPZ, pensioensparen of langetermijnsparen? Dan krijgt u van ons elk jaar een duidelijk overzicht van de reserve die u intussen opgebouwd hebt. Ook geven we u projecties voor ná uw pensioen, zodat u perfect weet wat u later mag verwachten.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

share this post on