GRATIS INFOSESSIE – 27 EN 30 NOVEMBER - Successieplanning: maak van uw nalatenschap een prioriteit

Successieplanning: maak van uw nalatenschap een prioriteit

Of u nu net begint aan uw carrière of al volop van uw pensioen geniet, successieplanning is voor iedereen belangrijk. Maak van uw nalatenschap een prioriteit: bescherm wat u heeft opgebouwd en geef het op de juiste en voordeligste manier door aan uw dierbaren. Weet u niet waar te beginnen? Dan is deze infosessie u op het lijf geschreven.

Tijdens een boeiende infosessie in samenwerking met advocatenkantoor Cazimir legt advocate Elisabeth Janssens uit wat uw persoonlijke opties zijn en waar de opportuniteiten en valkuilen liggen. Elisabeth is gespecialiseerd in het familiaal vermogensrecht en (inter)nationale vermogensplanning. Ze begeleidt klanten bij hun vermogensplanning en is dus de uitgelezen spreker voor dit event. Van successieplanning tot het minimaliseren van belastingen, het komt allemaal aan bod tijdens de infosessie. U komt te weten hoe u uw nalatenschap vormgeeft en de financiële toekomst van uw dierbaren veiligstelt.

Graag verwelkomen wij u op één van de onderstaande infosessies. Kies de sessie die het best aansluit bij uw agenda en schrijf u vóór 20 november in via het onderstaande formulier. Kent u een geïnteresseerde collega of vriend? Nodig hem of haar dan zeker ook uit.

Praktische info

wanneer?

Maandag 27 november – Avondsessie, 19u-21u
→ 19u00: Ontvangst
→ 19u30: Infosessie successieplanning
→ 20u30: Walking dinner & networking


Donderdag 30 november – Ontbijtsessie, 8u30-10u30
08u30: Ontvangst met ontbijtbuffet
→ 09u00: Infosessie successieplanning
→ 10u00: Networking

waar?

Hesters
Michel Gillemanstraat 6
9060 Zelzate

Wenst u erbij te zijn? Schrijf u in door het onderstaande formulier in te vullen. U kan maximum 3 personen registreren.

19u-21u

19u-21u

8u30-10u30

8u30-10u30

Persoon 1

Voeg een persoon toe

* Tijdens het event worden er foto’s genomen voor op onze socialemediakanalen. Door u in te schrijven, verklaart u zich automatisch akkoord met de publicatie van deze foto’s.