15 feb. 2024

Wist u dat u via Hesters kunt beleggen in Berkshire Hathaway?

Jazeker, het vlaggenschip van Warren Buffet is doorgaans niet toegankelijk voor particuliere beleggers, maar bij Hesters is dat wel het geval. Meer nog, u kunt er zelfs op verschillende manieren in beleggen: via onze fondsen, via pensioen- of langetermijnsparen …

Toevallig is dat niet. Bij Hesters bieden we u toegang tot vijf exclusieve fondsen én honderden fondsen van gerenommeerde fondsenhuizen. Als u belegt via Hesters, krijgt u een oplossing die naadloos aansluit bij uw profiel, verwachtingen en behoeften. Daarbij verleggen we grenzen en gaan we verder dan anderen.

Nog enkele weetjes over Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway Inc. is een holding die bestaat uit ondernemingen in tal van sectoren: verzekeringen, spoorwegen, transport, energie, detailhandel … Het gros van die bedrijven is Amerikaans. Enkele belangrijke posities zijn The Coca-Cola Company, Wells Fargo en Apple. Voorzitter is Warren Buffet. Tussen 1965 en 2023 liet het aandeel een gemiddelde jaarlijkse koersstijging van 19,8% optekenen. De totale waarde van de aandelen bedroeg eind 2023 om en bij 370 miljard dollar.

Wilt u meer weten?

Laat ons dan meteen een afspraak vastleggen.

share this post on