27 jan. 2022

Live your life and build your pension!

Hoe kan ik mijn levensstandaard behouden, ook ná mijn pensioen? Dat het wettelijk pensioen in België hiervoor ontoereikend blijkt, is algemeen geweten. Om na uw pensioen uw levensstandaard te behouden, moet u maar liefst 85 keer uw nettomaandloon bijeengespaard hebben. Dit berekende HR-bedrijf Mercer.

Maar hoe doe je dat? Met ons exclusief concept ‘Build Your Pension’ geven wij u graag advies!

‘Build Your Pension’
is een exclusief concept ontworpen door Hesters. Met onze eigen aanpak & invulling begeleiden wij zowel bedrijfsleiders als particulieren om hun pensioendoelstellingen te bereiken. Hierin worden voorstellen uitgewerkt waarin nieuwe en bestaande spaarplannen worden gebundeld om bottom-line tot één doel te komen. Dit doel = een bedrag dat u in staat moet stellen om, naast uw wettelijke pensioen, te genieten van een comfortabel aanvullend pensioen. Wij werken voor u, geheel à la tête du client, een digitale presentatie uit. Op die manier ziet u ‘door het bos de bomen’ en wordt deze materie bovendien een stuk eenvoudiger.

Wat is exclusief aan ‘Build Your Pension’?

Het exclusieve aan ons verhaal is tweeledig. Enerzijds: Het eigen ontwerp, de eenvoud, de visualisaties. Anderzijds: De invulling = fondsen die exclusief verdeeld worden door Hesters
(by Baloise) en de mogelijkheid om hiermee elk beleggersprofiel te bereiken.
Ontdek de vier fondsen op Hesters Beleggen.

Wij bundelen voor u alle mogelijke spaarplannen en projecteren de nettobedragen bij uw pensioen. Uw totale pensioenkapitaal wordt u eenvoudig gebracht middels een persoonlijke PowerPoint-presentatie, met dat doel u ook ná uw pensionering comfortabel te laten genieten van uw welverdiende oude dag.

HESTERS IS HET EXCLUSIEF DISTRIBUTIEKANAAL
VAN DEZE FONDSEN
- Christ Hesters

Wie zijn levensstandaard wil behouden, ook ná zijn actieve loopbaan, neemt best vandaag nog zijn voorzorgen!

Het spreekt voor zich dat we niet alleen het fiscale plaatje bekijken, maar alle mogelijke spaarformules die in aanmerking komen voor het opbouwen van uw aanvullend pensioen.
Dit is mogelijk via enerzijds fiscale- en anderzijds niet-fiscale spaarplannen.

In fiscale spaarplannen bepaalt de fiscus de jaarlijkse fiscale maxima. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, dekken dergelijke fiscale spaarplannen soms maar een beperkt deel van de koek. Bij een niet-fiscaal spaarplan daarentegen bepaalt u zelf en in alle vrijheid hoeveel u (bijkomend) spaart. Bijgevolg zijn deze niet-fiscale spaarplanen misschien wel de kers op de taart.

Wij ontvangen u graag in onze vernieuwde kantoren, waarbij ons interieur is afgestemd om u tegelijkertijd in één van onze lounges comfortabel te laten genieten.

Uw levensstandaard behouden, ook ná uw pensioen... dat wil toch iedereen?

Let’s Build Your Pension together!

share this post on