31 mei 2023

Beleggen zoals u dat wil… 10 manieren waarop we het met Hesters anders aanpakken dan de anderen

U wil uw spaargeld zien renderen. Niet evident in het huidige, volatiele beursklimaat. U zoekt dan ook een vertrouwenspersoon die kennis van zaken combineert met een echt persoonlijke aanpak. Want u wil geen beleggingsoplossing van dertien-in-een-dozijn, maar wel een plan dat op uw maat samengesteld wordt. Dan zit u gebeiteld bij Hesters. Waarom? We geven u maar liefst 10 argumenten.

  • Verstaanbare taal

Beleggen is een complexe materie. Onze specialisten leggen u in mensentaal uit wat uw opties zijn en waarop u moet letten. We goochelen niet met moeilijke woorden, maar zorgen er net voor dat u perfect begrijpt waarin u belegt.

  • Onafhankelijkheid en eerlijkheid

Wij zijn onafhankelijk. We screenen voor u de beleggingsmarkt en stellen u oplossingen voor die naadloos bij uw profiel en uw verwachtingen passen. Wij hebben er geen enkel belang bij om bepaalde fondsen meer of minder bij u aan te bevelen. De beste oplossing vinden voor u, dat is ons enige doel.

  • Jarenlange expertise

Onze specialisten beschikken samen over tientallen jaren ervaring in de beleggingswereld. Ze kennen niet alleen de filosofie en troeven van alle belangrijke vermogensbeheerders, maar volgen ook nauwgezet honderden fondsen op die vandaag op de markt beschikbaar zijn. De financiële markten worden continu gemonitord. Dagelijks onderhouden we contacten met fondsenhuizen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw belegging in goede handen is.

  • Exclusieve fondsen

Bij Hesters kunt u niet alleen beleggen in fondsen van vermogensbeheerders, maar ook in fondsen die exclusief door ons samengesteld zijn. Zo krijgt u toegang tot beleggingen die u nergens anders vindt. Samen met u gaan we op zoek naar het fonds dat het best bij u past.

  • Lage kosten

We bieden al onze beleggingen aan op basis van clean shares of institutional share classes. Met andere woorden, u betaalt veel lagere kosten dan doorgaans het geval is. Dat heeft uiteraard een positieve impact op uw rendement.

  • Transparant

U kunt te allen tijde de waarde van uw beleggingen raadplegen. Daarnaast krijgt u maandelijks extra info via een beleggingsnieuwsbrief.

  • Echt persoonlijke aanpak

We ontvangen u in de huiselijke, ongedwongen setting van ons kantoor. Geen strakke, moderne en kille inrichting, maar wel een huiselijk kader waarin we open en in vertrouwen met elkaar kunnen praten. We nemen daarbij ook echt onze tijd voor u.

  • Het gaat verder dan uw beleggingen

Tijdens ons eerste gesprek gaan we dieper in op uw persoonlijke situatie en uw vermogen. We luisteren naar uw toekomstplannen en zetten persoonlijke simulaties op van financiële producten. Zo krijgt u onder andere een duidelijk beeld van wat u mag verwachten aan kapitaal tegen uw pensioenleeftijd. We visualiseren dit, zodat u letterlijk uw doel voor ogen krijgt. We lichten voorts uw financiële risico’s toe bij een langdurige arbeidsongeschiktheid en een overlijden, en stellen u oplossingen voor een betere sociale bescherming voor. Maatwerk is bij ons echt de standaard.

  • Beleggingen kaderen in uw successie

Wanneer u met ons komt praten over beleggingen, dan kunnen we samen met u ook bekijken of we uw beleggingen kunnen integreren in het verhaal van uw vermogensoverdracht of successie. Bijvoorbeeld via directe of indirecte schenkingen. Daarbij kunt u perfect nog altijd een bepaalde mate van controle behouden.

  • We beantwoorden al uw vragen … ook de vragen die u niet gesteld hebt

Hebt u vragen, dan beantwoorden wij deze met plezier. Maar daartoe beperken we ons niet. Samen met u overlopen we alle cruciale elementen die gelinkt zijn aan sparen, beleggen of pensioen. We willen dat het voor u echt allemaal 100% duidelijk is.

Ervaar zelf hoe wij voor u aan de slag gaan. Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

share this post on